ناسا: طوفان‌های خورشیدی در روزهای آینده می‌توانند باعث قطعی برق شوند گوگل از حالت دسکتاپ اندروید که با کمک سامسونگ ساخته شده، رونمایی کرد ایلان ماسک معتقد است ربات انسان‌نمای اپتیموس بزرگ‌ترین محصول تاریخ است + ویدئو هشدار دانشمندان: غذاهای ناسالم حتی مغز ما را هم با میکروپلاستیک‌ها پُر می‌کنند کوجیما: بعد از اتمام بازی Physint شاید یک فیلم بسازم! وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم دانشمندان ردپاهایی پیدا کردند که خط زمانی بشریت را ۴۰ میلیون سال به عقب می‌برد نرخ‌های پرسرعت برای کیلوبایت‌های کم‌سرعت هدیه زندگی: تاریخچه پیوند عضو در جهان + تصویر واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات
سرخط خبرها

فیلترینگ و مافیای فروش «وی پی ان»

  • کد خبر: ۵۹۵۷۹
  • ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۲
فیلترینگ و مافیای فروش «وی پی ان»
مهدی غیبی - کارشناس فناوری
در ۲ سال گذشته و پس از فیلترشدن تلگرام، دلایل مختلفی برای این تصمیم مطرح شده است، اما معمولا کسی درباره واقعیت داستان صحبت نمی‌کند. آیا فیلترکردن تلگرام فقط به دلیل جداشدن کاربران از یک بستر خارجی خطرناک و تشویق کاربران به استفاده از پلت فرم‌های داخلی بود؟
 
به نظر من بعید است چنین علتی پشت این تصمیم بوده باشد. باید گفت تجارت پشت فروش وی پی ان‌ها بسیار پرسود است و حتی شاهد هستیم که خیلی افراد بدون هیچ ترسی و با دادن شماره کارت‌های بانکی، برای دورزدن فیلترینگ این برنامه‌ها را می‌فروشند. در برهه‌ای از زمان تلگرام به تهدیدی امنیتی تبدیل شد، اما الان دیگر چنین وضعی وجود ندارد و به نظر می‌رسد تجارت بزرگ فروش فیلترشکن مهم‌ترین عامل بسته ماندن این برنامه است.

این تصمیم با وجود اینکه در ظاهر برای حمایت از پیام رسان‌های بومی گرفته شد، درنهایت به رشد این برنامه‌ها هم ضربه زد. برای برنامه‌های بومی بهتر این بود که در کنار تلگرام به رشد خود ادامه دهند و با کمک مزیت‌های رقابتی خود از جمله ارائه خدمات اداری مورد نیاز مردم، کاربران خودشان را داشته باشند. الان همه مدیرعامل‌های برنامه‌های بومی هم در صحبت‌های خود اعلام کرده اند که فیلترشدن برنامه‌های رقیب خارجی به ضرر کسب وکار آن‌ها تمام شده است. اما بازهم مشاهده می‌کنیم که تصمیم گیران نهایی بدون توجه به چنین نکاتی، با فیلترکردن برنامه‌های خارجی ذهنیت مردم به پلت فرم‌های بومی را منفی می‌کنند و در کنار آن، بازار پررونقی برای مافیای فروش وی پی ان ایجاد می‌کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->